Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Самоковският депутат Бат’ Сали с Мис Кюстендилска пролет 99′ Анна Благоева пленяват гласове за ДПС в Кюстендилска област, Доган ги определи за водачи, ченгето Николай Вуковски от Дупница елиминиран

Легендарният самоковски политик Александър Методиев по известен сред народа, като Бат Сали ще води листата на ДПС в Кюстендилски избирателен район. Той е царя на ромите в Самоков, а сега е на път да се превърне в любимец на жителите на най-големия квартал в кюстендилско-Изток. И ако се напъне здраво може да събори червената цитадела в ромските махали в кюстендилско на Мая Манолова. На второ място Доган е сложил, кюстендилската красавица Анна Благоева.

Алпинисти рушат космическото светилище на Харамията в Рила, катерят се върху природния феномен с Богородица

Алпинисти рушат космическо светилище с образа на Божията майка и младенеца на връх Харамията на Рилските езера. Стотици туристи и последователи на Дънов са в потрес, че алпинисти се катерят върху природния феномен.

Днес премиерът Близнашки идва в Благоевград да спре челния сблъсък между кмета Камбитов и проф. Мирчев за базата на стария механотехникум

Служебният премиер проф. Георги Близнашки идва днес на посещение в Благоевград. Програмата му включва разговори с областния управител Димитър Димитров, кмета д-р Атанас Камбитов и ректора проф. Иван Мирчев. Визитата му е по конфликтната тема за базата на бившия механотехникум, която е на път да се превърне в ябълка на раздора между общинското ръководство и ЮЗУ „Неофит Рилски”.

57-годишна училищна хигиенистка почина внезапно в Благоевград

57-годишна жена издъхна по време на гостуване при съседка в Благоевград. Мария О. отишла на гости на своя приятелка, когато внезапно й прилошало и се свлякла на земята. Сигналът за инцидента е подаден в 18.40 часа вчера от ул. “Малешево” на квартал “Грамада”. Както си приказвали в двора, жената се свлякла и издъхнала.

Жители на благоевградско село с нестандартна оферта към партиите: Ще гласуваме в Горно Хърсово за този, който ни пусне  чакания от десетилетия ток

Жители на благоевградското село Горно Хърсово се обърнаха с нестандартна оферта към политическите партии.Хората предложиха да гласуват за тази партия, която им прокара ток.

„Нямаме ток от години. 153 000 лв. ни искат от ЧЕЗ за цялата електропреносна мрежа,оплака се оплака Сотир Иванов от махала „Акациите” на село Горно Хърсово.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене