Владимир Миленков: От какво се притеснява ЦИК, по отношение на видеознаснемането? Кое не трябва да бъде документирано?

Приятното време и слънце използваха кандидатите на „Демократична България“ Владимир Миленков и Димитър Нешев, за да се срещнат с благоевградчани на „Алеята на здравето“, водеща към парк „Бачиново“ в Благоевград.

 

Освен рекламни материали, двамата подариха на хората и дезинфектанти, на които стоят няколко ефектни послания : “Елиминира мафията“, “Премахва корупцията“ и “Запазва демокрацията“, които бяха приети с усмивка от благоевградчани, които коментираха, че това са целите, които наистина трябва да преследва всяка власт.

„Хората виждат алтернатива на статуквото в лицата на „Демократична България“, а това е огромна отговорност за нас, ние ще бъдем партньори в това и заедно ще успеем!“, коментира Вл.Миленков.

Двамата кандидати споделят, че много от хората, с които са разговаряли, са задавали резонни въпроси, като този КОЙ нарежда на ЦИК да обжалва видеонаблюдението при броенето на бюлетините след края на изборния ден?

„ Ние питаме същото, а единственият логичен отговор е, че преди избори уж необявената коалиция между ГЕРБ и ДПС става все по-очевидна. И обединена от страха.
Нашата борба за честни и свободни избори продължава. Ние вярваме, че след 4-ти април ще бъде счупен страхът и ще дойдат по-добри времена за всички в България.“, казва още Миленков и допълва, че енергията за промяна няма как да бъде пречупена, дори и чрез опитите за манипулиране на вота.

„ Ако едни политици са чисти и открити с хората, те нямаше да изпитват подобен панически страх от видеонаблюдението в изборния ден. Щом настъпи подобна истерия и неистов стремеж това да бъде предотвратено, само по себе си е показателно. Показателно е, че те крият нещо, че искат да направят нещо, което не трябва да бъде заснето. Какво е то, според вас?“, лаконично питат кандидатите на „Демократична България“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене