Кандидатът за депутат Денис Шенгов и общ. ръководство на ГЕРБ-Гърмен посрещнаха кандидатите от листата на ГЕРБ и членове на областното ръководство в Скребатно

Невероятна и ползотворна среща проведоха снощи кандидати за народни представители от листата на ПП ГЕРБ от Благоевградски многомандатен регион в гърменското село Скребатно.

Домакин на срещата бе местния кандидат за народен представител  инж. Денис Шенгов който заедно с общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Гърмен посрещнаха отбора от качествените и отговорни кандидати за народни представители от листата на ПП ГЕРБ в област Благоевград.

Сред многото гости които уважиха жителите на село Скребатно бяха Андрей Новаков – областен  координатор и евродепутат, Асим Адемов – евродепутат както и кандидатите за народни представители от региона и областта Николай Джингаров, Иванка Кехайова, Александър Петков, д-р Емил Тончев, Ивайло Златанов, Наташа Стоянова и орг. Секретар на областното ръководство Даниела Савеклиева.

Пред събралите се жители на село Скребатно, евродепутата Андрей Новаков сподели: „За нас Скребатно е знаково село, защото благодарение на общинското ръководство, съветниците от ГЕРБ и общите ни усилия с колегата Асим Адемов и най вече съдействието на правителството на Бойко Борисов, за село Скребатно бяха отпуснати над 475 хиляди лева за възстановяване на изгорялата сграда, която съвместяваше кметство, читалище, библиотека, пенсионерски клуб, магазин и ресторант.

Знаково за нас е всяко едно село в община Гърмен, защото за всяко бяха отпуснати милиони за училища, детски градини, улици, пътища, физкултурни салони и площадки.

Отборът на ГЕРБ в област Благоевград е изграден само от професионалисти, доказали се в професионален и личен план, хора, които са се отдали на професията си и обществото, хора, които могат да помагат и имат необходимите знания, умения и опит.

Именно за това трябва да им гласуваме доверие, за да продължат да отстояват интересите както на четирите общини Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча така и на цялата ни област“, заяви евродепутата Андрей Новаков.

Така по време на срещата в село Скребатно всеки един от кандидатите взе думата и бе посрещнат с аплодисменти от присъстващите местни жители, които зададоха и много въпроси във връзка с предстоящият вот и бъдещото развитие на Скребатно и региона.

От своя страна домакинът на срещата инж. Денис Шенгов – кандидат за народен представител от община Гърмен, поздрави присъстващите и декларира своята готовност да помага на хората за решаване проблемите им, така, както  го е правил до сега.

“Радвам се, че съм част от този прекрасен отбор и ви призовавам на 04.04  да гласувате с бюлетина  № 28 в интегралната бюлетина! Бъдете здрави!“, заяви на срещата в село Скребатно инж. Шенгов.

Според разчетите, от 2014г. насам с. Скребатно получава еврофинансиране в размер на 98 хил. лв.

През 2018г. и през 2021г. правителството на Бойко Борисов предостави целева помощ в размер на 607 хил. лв. за ВиК инфраструктура и възстановителни дейности в следствие на пожара.

Допълнително от Министерски съвет са преведени

Стартова помощ за млади земеделски стопани в размер на 49 хил. лв., 60.000 лв. за подмяна на централен водопровод както и 547,037 лв. за възстановяване на кметство, читалище, пенсионерски клуб.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене