Хороскоп за 27 март

ОВЕН

През този ден ще ви измъчват доста силни душевни болки и най-добрият лекар ще бъде вашият любим човек. Именно той най-точно от всички ще ви постави диагноза, ще ви изпише най-правилните и необходими лекарства и ще проведе потресаващ курс на лечение. Още утре ще бъдете съвсем здрави.

ТЕЛЕЦ

Редно е да знаете, че големи подаръци за вас съдбата не е подготвила. Само че не трябва да се разстройвате – шанс да постигнете успех все пак има. Осигурете си подкрепата на хора, на които се доверявате, и се съсредоточете върху работи, от които действително разбирате и с които се справяте.

БЛИЗНАЦИ

Не се страхувайте днес да сте непредсказуеми и оригинални. Това много ще помогне за развитие на отношенията с вашия любим човек в правилното направление. Това ще е полезно не само за вас двамата, но и за много от хората, които са около вас, че даже може да се каже и всички.

РАК

Днес могат да възникнат различни неприятности в работата с някои висшестоящи личности, но те може и да не са виновни. Просто прекалено дълго сте били затрупани с работа и днес виждате само негативната страна на всичко. Обмислете нещата и се опитайте да си предвидите кратка почивка.

ЛЪВ

За решаване на текущи делови въпроси трябва да изберете сутрешните часове, когато ще имате по-голямо количество физическа енергия. През втората половина на деня ще ви ангажират допълнително и задачки, свързани със семейството. Ако поискате да направите дома си по-уютен, пребиваването ви там ще стане още по-привлекателно.

ДЕВА

Отношенията с роднините ще са сложни днес, възможни са конфликти с представителите на по-възрастното поколение. Вие сте прекалено упорити и не винаги се вслушвате в доводите на своите опоненти. В някои забележки би си заслужавало да се вслушате. Вашият любим човек освен вас има още много интереси и увлечения и ще се почувствате пренебрегнати днес.

ВЕЗНИ

Бъдете изключително внимателни в разговорите. Днес неволно може да издадете чужда тайна или случайно да разпространите информация, която не е предназначена за заобикалящите ви. Бъдете сдържани и в негативните оценки – заради тях може да се развалят отношенията ви с влиятелни хора. Ще се отрази зле не само на настроението, но и на самочувствието ви.

СКОРПИОН

Не може да се каже, че ви очаква един успешен и спокоен ден. Неочаквано ще разберете, че неотдавнашните ви съюзници се канят повече да не ви подкрепят и няма да изпълнят обещанията си. Ще ви зарадват съобщения от далече, а е възможно и непланувано пътуване.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще се стремите да се скриете от своята половинка с някаква цел, която няма да бъде съвсем разбираеме дори и за вас. Даже ще ви бъде неуютно от мисълта, че той може да се досети, или ще имате усещането, че той се досеща за какво мислите. Добре е да споделите намеренията си, за да избегнете скандали и пораждане на недоверие спрямо вас. Бъдете открити, покажете вашата лоялност към шефовете си.

КОЗИРОГ

Не се отдавайте на спомени от миналото и не се заблуждавайте, че всичко би било така, както сте си мечтали. Денят ще бъде удачен за нови занимания. Ще имате възможност да проявите свои скрити таланти и да блеснете пред останалите. Ако обсъждате нов делови проект, трябва да разчитате на подкрепата на партньора си и на покровителството на влиятелни личности.

 

ВОДОЛЕЙ

Мислете по-малко! Ако не послушате съвета, това може да доведе до много печални последствия, тъй като не сте в кондиция и не можете да вземете правилното решение. Вие сте прекалено упорити и не винаги се вслушвате в доводите на своите опоненти. Вслушайте се в някои забележки и си вземете поука, като не повтаряте грешките, които сте допускали до този момент.

РИБИ

Обърнете внимание на човека, който ви обича безрезервно. Не действайте първосигнално при изпречила се ситуация в службата, при която ще се подразните от човешка глупост и с реакцията си ще обидите незаслужено и човек, който най-малко е отговорен за случващото се. Съботната вечер ще прекарате в компанията на приятели в разговори и скъпи за вас спомени с любими хора.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене