Заповед на кмета на Гоце Делчев

На основаниe чл.44, ал.1, т.1 и ал.2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация и чл.8 от Закона за опазване на селскостопанското имущество, кметът на община Гоце Делчев издаде нарочна заповед с която забранява пашуването на селскостопански животни в ливади, трайни насаждения и всички посевни площи на територията на Община Гоце Делчев, считано от 01.04.2021 г.

Настоящата заповед да се сведе до знанието на всички кметове, кметски наместници, служителите от „Охрана на селскостопанското имущество и продукция и защита на екологията“ към ОбА Гоце Делчев, животновъди и населението на Община Гоце Делчев за сведение и изпълнение.

При неспазване на забраната нарушителите ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на селскостопанското имущество.

Контрол по изпълнението на настоящата заповед възлагам на Валери Сарандев– заместник – кмет на Община Гоце Делчев, кметовете и кметските наместници на населените места и служителите от отдел „Охрана на селскостопанското имущество и продукция и защита на екологията“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене