ДАЗД удостои със знака „ Аз гарантирам щастливо детство“  гоцеделчевското Първо ОУ СВ.СВ. „Кирил  и Методий“, директора Л. Дерменджиева със сърдечни благодарности към учители, ученици и родители

„Изключително съм щастлива, че Първо ОУ е удостоено от Държавната агенция за закрила на детето с първо място и  отличителен знак „Аз гарантирам щастливо детство“!

От името на училищната общност на Първо основно училище и от свое име изказвам искрена благодарност на Държавната агенция за закрила на детето. Отличителният знак „Аз гарантирам щастливо детство“ е оценка, признание и отговорност. Ние направихме нашето училище  цветно, уютно, изпълнено с обич, доверие и взаимност, защото всяко дете заслужава най-доброто – позитивна образователна среда с вдъхновяващи всеотдайни учители и любящи родители. А това без съмнение води до  високо  качество на обучението, възпитанието и социализацията на децата ни.

Щастливи сме, че родителите на нашите ученици не само ни се доверяват, те са наши искрени и незаменими партньори.

Като ръководител на институцията благодаря на всички  ученици, родители и учители, с които заедно създаваме и развиваме голямото задружно семейство на Първо основно училище. Специална благодарност и  на екипа за подкрепа за личностно развитие“ са думите на директора Людмила Дерменджиева  относно признанието  от  ДАЗД .

Благодаря Ви за всеотдайността! Продължаваме с още повече мъдрост, вдъхновение и отговорност!

Л. Дерменджиева, директор на Първо ОУ

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене