За прецизна и бърза диагностика Община Разлог осигури висок клас инжектор за скенер на болницата

Община Разлог закупи инжектор за скенер за диагностика, с което значително се увеличават  диагностични възможности на болницата.

Докато в условията на нативен контраст диагностичната стойност е около 70%,  при контрастното изследване тази стойност е 95%.  Чрез новата апаратура се разширява и обемът като вид изследвания.

„С инжектора се осигурява прецизна и бърза диагностика – условие за успешното лечение на пациентите.“ – каза зав. отделението по образна диагностика д-р Рускова и заедно с управителя на МБАЛ Разлог д-р Велев благодариха на Общински съвет Разлог и на кмета Красимир Герчев за подкрепата и цялостното модернизиране на болницата.

„Поредната инвестиция на община Разлог в МБАЛ Разлог е изключително важна и значима. – сподели кметът на община Разлог Красимир Герчев . –  От една страна улеснява болницата и лекарите в диагностиката, от друга – повишава успеваемостта на лечението на пациентите, но не по-малко важно е, че пациентите ще правят необходимите изследванията тук, без да се изпращат в други лечебни заведения.“

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search