Хороскоп за 23 март

ОВЕН

Вторник има добро влияние за Овните. Освен това има много емоции, които ви въодушевяват и са причина за малко еуфоричното ви настроение. Имате основание заради радостните събития днес, но е хубаво да преценявате реакциите и действията си.

ТЕЛЕЦ

За вас вторник е плодоносен. Сигурен успех и сигурни печалби, някои от които неочаквани. Много полезни са срещите и контактите и вероятно касаят изгодни предложения. Разчитайте на приятели и хора с възможности, защото точно чрез тях е най-голямата реализация днес.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците могат да разчитат на един истински приятен вторник. Благоприятните тенденции са в по-засилен вид за дамите от знака. Впрочем за всички са характерни доминиращите позиции в ситуацията и вашата борбеност дава успешно направление на материалните въпроси.

РАК

Доста емоционални са Раците, особено дамската част. Действително във вторник ще имате повод за приповдигнато и радостно настроение, но обмисляйте действията си, защото сте объркани и може да сгрешите. Много вероятно е да ви се наложи да вземете бързо и конкретно решение относно няколко предложения.

ЛЪВ

Вие няма да се разочаровате от вторник. Откриват се благоприятни възможности и най-силният ви коз са срещите и контактите, особено по професионална линия. В разговор с шефове или колеги мнозина Лъвове могат да се надяват на изгодни и печеливши предложения. Денят е подходящ за справяне с финансов проблем.

ДЕВА

Изглежда за Девите вторник ще бъде празничен ден. Причините са от финансово, професионално и бизнес естество. Контактите с приятели също носят радост, но предложения за работа от страна на жени е хубаво внимателно да обмисляте. Не че са несигурни или неподходящи, но не бива да избързвате с решението си.
Чуден ден за Везните относно пари и бизнес, но дамите са в по-силни позиции за успех.

ВЕЗНИ

Тези от Везни, чиято работа е свързана с литература, могат да разчитат на важни придобивки за дома. Освен това за всички от знака са валидни финансовите печалби днес. За някои връзката с приятел е много важна за социалната ви сигурност.

СКОРПИОН

За Скорпионите вторник ще бъде добър ден. Денят е благоприятен и предоставя възможности в различни направления за осъществяване на намеренията ви. Изглежда повечето от вас ще се ориентират към финансови действия. Сигурни са печалбите ви. Денят е много подходящ за контакти, особено за хората от бизнеса.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са “пред прага” на ново финансово възраждане. За повечето от вас това развитие е зависимо от приятелските контакти, които днес ще осъществите. В предварителните разговори има човек, който по-късно ще отпадне. Освен това въпросната личност е против вашето участие в тази новосформираща се работа и ще се опита по всякакъв начин да спъва работата ви.

КОЗИРОГ

Козирозите са настроени за любов, но вторник е един от ярко перспективните им дни от служебен и бизнес характер. Позитивните позиции се отнасят с еднаква степен за израстване в кариерата и за придобивки. Тъй че днес по-важно e да се ориентирате към контактите с вашите приятели или бизнес партньори. Не унивайте, ако не получите подкрепа за дадена работа. Всяко зло за добро.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите ще се радват на приятен ден и в това отношение дамите изпъкват на преден план. Успехите ви днес са извън съмнение, те касаят всякаква дейност. Подкрепата за някои идва от страна на приятели, а други ще се ползвате от благоразположението на шефовете си. Денят се откроява с финансови придобивки за онези, които играят хазарт. Късметът е на тяхна страна.

РИБИ

Късметът и на вас не е обърнал гръб и вторник е успешен ден за Рибите. Това има отношение към онези от вас, които са достатъчно отговорни и ще доведат делата си докрай. Избягвайте споровете в службата, защото това само ще загуби времето ви. Имате добър финансов шанс и можете да се възползвате от ситуацията. Някои ще се отправят на път за лятната си отпуска.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене