Първо ОУ «Св. Св. Кирил и Методий» в гр. Гоце Делчев е сред 25-те учебни заведения в страната удостоено за втори път с високото почетно отличие „Twinning училище“

Днес 25 училища и детски градини от България получиха почетния Знак „eTwinning училище“ за периода 2021 – 2022 година.

Учителската гилдия на  Първо ОУ в Гоце Делчев  са щастливи  и споделят, че елитното им  – Първо ОУ «Св. Св. Кирил и Методий» е едно от удостоените с почетното звание  25училища в страната .

 Високото почетно отличие Първо ОУ в Гоце Делчев  получава  за втори път, след като премина успешно през двата етапа на оценяване.

Със знака „eTwinning училище“ eTwinning общността оценява и награждава участието, ангажираността и отдадеността не само на отделните еТуинъри, но и на цялото училище, в което екипи от учители и училищни ръководители работят заедно.

Ролята на образователните институции, получили това признание, е да мотивират и насочват другите училища и детски градини да достигнат до същото ниво, да споделят своя опит, методи, идеи и практики, да вдъхновяват и помагат.

Благодарим на учителите по чужди езици и на всички учители, работещи със своите ученици и колеги от различни европейски страни по значими  eTwinning проекти!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене