Ангел Джамбазки: На 4-ти април гласувай с главата си! Гласувай за България, защото България е над всичко! 🇧🇬

https://www.facebook.com/Djambazki.VMRO/videos/444979919917865

❗️Всяка моя битка, всяко мое действие, всяка моя грешка. Всичко е било пред очите ти. Всичко, което съм правил, е публично и явно. И ще продължи да бъде по същия начин – открито, честно, пред очите на българските граждани.
Явни са и делата на ВМРО! Защото ние браним България с делата си! За много неща битката беше тежка. За други – не бяхме подкрепени. Но нито за миг не се отклонихме и не се отказахме. Защото не е важен броят на битките, а да бъде спечелена войната!
❗️Битката не е свършила! Трябва да бъде продължена и трябва да бъде доведена до своя успешен край.
✅ Увеличихме доходите на българите. Вдигнахме минималната пенсия и минималната заплата. Преборихме се за по-високи заплати на учители, полицаи, военни и заетите в бюджетния сектор. Да, знаем, че не стига. Затова трябва да продължим усилията в тази посока.
✅ Борим се за 30 % увеличение на пенсиите и 700 лв. средна пенсия. Защото българският пенсионер заслужава достоен живот. Борим се за 2500 лв. средна заплата. Защото българският гражданин заслужава европейски доходи и европейски живот.
✅ Достойно бъдеще заслужават и българските деца. Накарахме държавата да поеме част от таксите за детските градини. Сега ще я накараме да осигури място за всяко дете и това място ще е безплатно! Трябва да бъде спряна унизителната томбола, на която са подложени стотици хиляди български семейства всяка година.
✅ Продължаваме да се борим за увеличаване на парите за втората година майчинство. Извоювахме семейното подоходно облагане, сега ще се борим то да стане постоянно, а данъчните облекчения за работещи семейства да се увеличават.
✅ Продължаваме да се борим със социалния паразитизъм на несоциализираните цигански групи в гетата и махалите. Тези хора трябва да се научат, че трябва да спазват закона, да се обучават, да се образоват, да си намират работа и да си плащат данъците като всички останали български граждани.
🇧🇬 Да, време е да възстановим реда в българската държава, но трябва да обърнем внимание и на българските общности зад граница. Защото България я има и в Западните български покрайнини, и в Албания, и в Косово, и в Молдова, и в Украйна. Защото Македония е българска и точка по въпроса!
На 4-ти април гласувай с главата си! Гласувай за България, защото България е над всичко! 🇧🇬
✅ Ти бъди номер едно и избери ВМРО с №1️⃣ в интегралната бюлетина.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене