Мустафа Карадайъ от Маджарово: Нека пазим собствения си живот и здраве, този на околните и в деня на изборите всеки един да излезе и да гласува с номер 9

Екипът на Централния лъч, начело с председателя на ДПС Мустафа Карадайъ посети Хасковска област за да подкрепи кандидатите от листата на ДПС. Водач на листата в областта е председателят на Младежко ДПС Сезгин Мехмед, следван от Мюмюн Мюмюн, член на ЦОС на Младежко ДПС (2016-2020).

В  Маджарово Карадайъ призова хората „Да пазим  собствения живота и здраве и този на околните и в деня на изборите всеки един да излезе  и да гласува  с номер 9“. Той подчерта, че на тези избори трябва да направим такъв избор че „Държавните органи и институции  да функционират съгласно Конституцията в диалог, координация и взаимен контрол да изпълняват ясна програма за ускорено развитие и ясни приоритети за да има инвестиции, за да има работни местна и достойно бъдеще за нашите деца и внуци в България. А това няма как да стане на базата на омраза, разделение и противопоставяне, на  което сме свидетели последните 10 години.“ заяви Карадайъ и допълни  „Омразата ще победим с любов!“

Карадайъ припомни, че ДПС отдавна е заявило, че войната между премиера и президента няма да доведе до нищо добро,  освен до здравна, социална, икономическа, финансова, политическа криза.

Лидерът на ДПС заедно с евродепутатът Атидже Вели, кандидатите за народни представители, областни и общински председатели и кметове  се срещнаха с жителите на община Харманли, Стамболово и Маджарово.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене