Водачът на листата на ГЕРБ за Благоевградска област Росен Желязков се срещна с кмета на община Банско Иван Кадев

Заедно с парите за околoвръстния път на Гоце Делчев са осигурени парите и за околовръстното за Банско. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ за Благоевградска област Росен Желязков на среща с кмета на Банско Иван Кадев. На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков и кандидатът за народен представител на ГЕРБ от Банско Александър Мацурев.

Росен Желязков подчерта, че в региона важните теми са свързани с привличането на инвеститори, повишаването на квалификацията на работещите за по-високоплатени производства, както и развитието на туризма.

 

Кметът на Банско Иван Кадев коментира, че довършването на околовръстния път ще отпуши трафика и е един от приоритетни обекти за курортния град заедно с рехабилитацията на пътя от Банско до х. „Вихрен”, който е изключително натоварен. Ще се работи за изграждането на велосипедни маршрути и нови съоръжения в ски зоната. Иван Кадев припомни и навременната помощ, която община Банско получи тази зима от кабинета за целева рехабилитация на пътната мрежа. „Пътят до Вихрен трябва да влезе в общия пакет на годишната програма, за следващия мандат сме предвидили за изграждане над 4000 км пътна мрежа. Финансиране ще има и е важно общините да са готови с проектите”, уточни Росен Желязков.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене