ХОРОСКОП ЗА 20 МАРТ

ОВЕН

В събота проявата на деспотизъм и егоизъм е характерна за мнозина от Овен. Това е продиктувано от съмненията, че някой ви шпионира и очаквате да ви навреди. Възможно е някой от хората около вас да е проявил нетактично любопитство по вашите делови или лични въпроси.

ТЕЛЕЦ

Трудна борба водят Телците, за да постигнат успехите, които ще ги задоволят. В тази връзка събота бележи поредния успех при вас. В паричните дела резултатите са положителни. Ще установите контакти с влиятелни хора, от които ще получите подкрепа за реализация на ваша идея. Успешно пътуване по бизнес дела.

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците са изнервени. Работите им не вървят добре и сякаш нечия зла воля ги тласка към провал. Вашият делови живот в събота ще бъде проблематичен, изграденото с много труд ще съсипете за кратко време. Бъдете внимателни и правилно разграничавайте влиянията, оказващи влияние върху работата ви.

РАК

Вашите действия са точно разчетени в събота и остава да ги приложите на практика. Възможно е да последват промени, но не винаги в положителния смисъл на думата. При някои от вас негативен развой може да има в службата, а при бизнесмените днес са валидни променливи условия за дейността.

ЛЪВ

В събота започва цикъл на професионално развитие с подчертани положителни характеристики за Лъв. В службата настъпват бързи промени и вие очаквате с готовност по-нататъшното развитие на въпроса. Не проявявайте слабост, защото ще ви атакуват хора, от които зависят тези промени.

ДЕВА

Според вас търпението е пътят към успеха. Събота е неудобен ден и издига пред Дева прегради, които имат по-голямо лично значение, отколкото да създават делови затруднение. Сега трябва да се съобразявате с възможностите, които ви препятстват, и да бъдете гъвкави. Не разчитайте на чужда помощ.

ВЕЗНИ

Едновременно положителен и отрицателен е съботният ден върху Везни. Върху личното ви самочувствие и жизнения тонус влиянието е благоприятно, което ви прави слънчеви. Денят ви в службата ще бъде успешен. Проблеми очаквайте в дома си, туширайте разногласията с близките си. Не се влияйте от чуждо мнение.

СКОРПИОН

Скорпионите днес са спокойни, излъчващи енергия и красота, които са застъпени във физически и душевен план. Настъпват промени в приятелския кръг. Ще се срещнете с нови хора и ще установите трайни приятелски отношения. В бизнеса при Скорпионите ще има напрежение, но то няма да създаде неприятности.

СТРЕЛЕЦ

Не бива да унивате и да преживявате всички неприятни моменти по фатален начин. В събота вие сте непоклатими, неблагоприятните промени за деня се отнасят за по-емоционалния тип от Стрелец, свързани с любовни страдания. За стабилните между вас успехите продължават, доверете се на приятели. Днес някои от вас ще присъстват на сватбено тържество, но не прекалявайте с алкохола.

КОЗИРОГ

Неочаквани промени ще ви карат да поддържате състояние на бдителност, като не трябва да разкривате намеренията си пред никого. Наближава време за качествен скок при вас, за който трябва да се подготвите. Занимаващите се с търговия Козирози имат добри шансове да спечелят, разчитайки на собствените си сили. Днес не вярвайте на обещания.

ВОДОЛЕЙ

В събота вашият успех е гарантиран и нищо не ви спира да го завоювате. Това се отнася до вашия професионален живот. В службата няма да липсват и приятни новини, които ще дадат нови възможности на някои. В любовния живот при някои от вас е настъпило леко охлаждане на отношенията. Търсете причината в себе си, доста настъпателни са действията спрямо половинката ви.

РИБИ

Успешна е събота, делата ви ще бъдат подпомогнати от приятели. На служебно ниво са възможни някои противоречия и конфронтиране с колеги или началници, но те са свързани с работата в момента и нямат неприятни последствия. Засилен е шансът за финансови придобивки, постарайте се да не го изпуснете. На някои днес ще им върви при хазартни игри.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене