ПЛАКАТИТЕ НА ЛЮБЕН МИЛЕВ ЩЕ „ГОВОРЯТ“ С ИЗБИРАТЕЛИТЕ

Плакатите на Любен Милев – кандидат за народен представител от листата на Коалиция „БСП за България“ (№ 4 в интегралната бюлетина с преференция 106) в Първи МИР Благоевград могат да „говорят“ на избирателите.

Да, наистина е така! Достатъчно ще бъде да доближите Вашия телефон до някой от плакатите на г-н Милев и да сканирате QR кода, който се намира в горния десен ъгъл. Незабавно ще бъдете препратени към интернет страницата на кандидата за народен представител, където ще намерите в атрактивен и достъпен вид всичко, свързано с неговата кампания и изяви.

Членовете на БСП, симпатизантите на левицата и всички избиратели, които ще подкрепят „БСП за България“, с поставяне на знак Х в квадратчето с номер 4 и персонално г-н Любен Милев, с поставяне на знак Х в кръгчето с номер 106 в интегралната бюлетина или като гласуват машинно на предстоящия вот, ще намерят и множество рекламни материали в секцията „Изтегли и сподели“, които могат да свалят и споделят свободно в социалните мрежи.

От интернет страницата на кандидата можете да се запознаете и с програмните намерения на БСП, както и да почерпите гореща информация и новини от кампанията на „Изборът на левицата в Благоевград“, г-н Любен Милев.

Сканирайте всеки ден QR кодовете на плакатите му, защото обновяваме и разнообразяваме ежедневно мултимедийното съдържание, а това е гаранция за Вашия информиран избор.

НЕ НА СТРАХА! С ГРИЖА ЗА ХОРАТА! ПОБЕДА С № 4 И ПРЕФЕРЕНЦИЯ 106!

 

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене