Д-р Атанас Камбитов, кандидат за народен представител от ПП „Републиканци за България“: Темата за околната среда и нейното опазване винаги е била във фокуса на политиката, която съм водил

Темата за околната среда и нейното опазване винаги е била във фокуса на политиката, която съм водил. Като кмет на Благоевград реших основни проблеми свързани с екологията. Изградихме модерно депо за битови отпадъци, отговарящо на всички европейски изисквания, направихме и така необходимото третично стъпало на Пречиствателната станция в Благоевград.
Зелените пространства са белите дробове на всяко населено място. Аз и екипът ми успяхме да изградим три парка, с възможност за отдих и спорт. Парк „Даме Груев“ е едно от най-посещаваните места в града, парк „Македония“ се превърна във втори дом на стотици спортисти и спортни надежди, а паркът в кв. „Еленово“ – любимо място за игра на децата.
Чистата околна среда е и ще бъде мой приоритет!
Затова като народен представител в 45-то НС ще работя за опазването й, в синхрон с политиките на ПП „Републиканци за България. Ето и част от приоритетите в тази посока:
✅Поставяне на началото на прехода към зелени и енергийно независими сгради;
✅Изграждане на електронна система „Околната среда“;
✅Два пъти повече санирани обекти;
✅Наука за околната среда от ранна детска възраст.
✅Пълно покритие на страната със зарядни станции за електромобили;
✅Субсидия от 10 000 лв. за закупуване на електромобил;
Доказал съм, че мога и зная как да работя!
Доверете се на силата на опита!
На 4 април, номер 21 в бюлетината, с преференция 102!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене