Стоян Стоев е първият кандидат от областта със собствена онлайн платформа, в която да се отчита пред избирателите

Изборите идват и си отиват. Важно е обаче какви приоритети имаш и как работиш за тяхното изпълнение. Затова създадохме онлайн платформа, която да обедини на едно място нещата, за които се ангажираме в рамките на предизборната кампания и в която да се отчитаме за свършеното, ако получим доверието на хората. Това каза Стоян Стоев, кандидат за народен представител от коалиция ГЕРБ – СДС при представянето на платформата.

На този етап платформата включва 6 приоритета за региона, актуална информация от срещите на кандидата, неговата биография и връзки към социалните мрежи. „Избрахме символично да извадим на преден план 6 приоритета, тъй като това е моето място в листата. От всяка среща и разговор с избиратели обаче излизат нови идеи и предложения, които увеличават и хоризонта ни на работа“, обясни Стоян Стоев. По думите му целта е това да бъде отворен модул в онлайн пространството, който да не спира да се обогатява. „В дни на кампания всеки кандидат се опитва да стигне с посланията си до максимално много хора. Рядко обаче има голяма възможност за избирателите на обратна връзка. Именно това е целта на нашата онлайн платформа – да имаме жив контакт с хората преди и след изборите“, каза още той.

Онлайн платформата е достъпна на адрес www.stoevbg.com. Всички хора могат да пишат предложения и въпроси на e-mail: office@stoevbg.com. Предстои в нея да бъде добавен и отчет на работата на Стоян Стоев като общински съветник и координатор на ПП ГЕРБ в Сандански, видео съдържание, както възможности в реално време на коментари и предложения от посетителите на платформата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене