Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Първата копка в Дупница за 6 милиона на кмета Чимев удари на камък

Първа копка на дупнишкия кмет Методи Чимев по гръмко рекламирания проект „Съвременно пространствено оформление на централна зона” удари на камък.Чимев направи водосвет в района на жк „Развесена върба” с армия работници, родители и техните деца в квартала и уж даде старт на същинските строителни дейности.

Цветан Цветанов отново водач на пиринската листа на ГЕРБ, пожелава на първия в Кюстендил Кирил Калфин да бие с много Мая Манолова, така й било добре

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов е водач на листата на ГЕРБ в Пиринско на предстоящите парламентарни избори, стана ясно вчера. Според прогнозите втора в листата очаквано ще е областният координатор на партията и досегашен депутат Даниела Савеклиева, трето място е заделено за петричкия лидер на партията Димитър Танев, четвъртото – гоцеделечевеца Георги Андонов, пето за председателя на общинската структура на ГЕРБ в Благоевград Йордан Андонов, шесто за Асим Адемов, седмо за шефката на ОбС-Разлог Мария Копанарова.

52-годишна медицинска сестра от Детско отделение в Благоевград открита мъртва в дома й, полицията: Няма следи от насилие, съседите: Имаше синини около врата й

52-годишната медицинска сестра в детско отделение на МБАЛ в Благоевград Иванка Цонева бе открита мъртва в дома й. Тя е намерена в безжизнено състояние от органите на реда в областния център вчера следобед в жилището й в кв. „Еленово” бл. 119, ет. 2, след сигнал до полицията, че от дни никой не я е виждал и не отговаря на повикванията на телефона си.

59-годишният банскалия Георги Асенов бере душа в „Пирогов”, след като падна в казан с ракия

59-годишният Георги Асенов от Банско бере душа в болница „Пирогов”, след като падна в казан с ракия. Инцидентът станал малко след полунощ вчера, докато Георги варял гроздовия еликсир. В момента, в който банскалията тръгнал да изсипва врялото джибри, той се подхлъзнал, тъй като бил с джапанки, и паднал върху него. Вследствие на нещастния случай мъжът е с 40% изгаряния от втора степен по ръцете, краката и гърба.

Венцислав Владимиров от „Нивел строй” след сигнала на Евгени Стоев за некачествена газификация на дупнишкия квартал „Христо Ботев”: В изкопите сипваме пясък, а не камъни

Изграждането на газоразпределителната мрежа в квартал „Христо Ботев” в Дупница се прави качествено. Това твърди Венцислав Владимиров – групов технически ръководител от „Нивел строй” ЕООД – Брезник, който след публикация във в. „Вяра” за некачествена работа на дружеството дойде в редакцията и поиска право на отговор от името на фирмата. „Нивел строй” е подизпълнител на „Рила газ” ЕАД, която прави газификацията на града като един от подизпълнителите на италианската компания „Консорцио Коопетативе Коструциони” – Болоня („ССС Болоня“).

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене