Кандидатът за народен представител от ГЕРБ – СДС д-р Александър Паризов започна своята кампания от с. Джерман

Д-р Александър Паризов е кандидат за народен представител от листата на Коалиция ГЕРБ – СДС. Той е роден в Дупница, където упражнява лекарската професия над 30 години, но е избрал да живее със семейството си в прекрасното с. Джерман. Към представянето на д-р Паризов проявиха интерес жители на село Джерман. Той получи подкрепа от градоначалника на Дупница инж. Методи Чимев и неговия заместник Крум Милев, както и от кмета на Джерман Ангел Цветков. Зад д-р Паризов застана и цялото му семейство. Той е щастлив баща и дядо и се радва, че младите хора имат все повече възможности за развитие в страната ни.

„Сред основните приоритети на политическа партия ГЕРБ са промени в законодателството, които ще регламентират гъвкавото работно време. Така младите родители ще имат сигурност на своите доходи, удовлетвореност от работата си и възможност за пълноценно отглеждане на своите деца. Пандемията остави много хора без работа и ни изправи пред предизвикателства, които ни поставиха в критична ситуация“, обясни д-р Паризов. Като народен представител от Коалиция ГЕРБ – СДС д-р Александър Паризов подкрепя социалните мерки и програмите в областта на образованието, които позволяват преквалификация, придобиване на нови умения, повишаване на познанията и компетенциите, за да бъдат хората конкурентоспособни и да могат да кандидатства за по-високи позиции и доходи.

„Дигитализацията и професионалното образование дават на младите хора шанс за реализация. Съчетаването на професионалното развитие с личния живот ще превърне страна ни в добро място за живеене, създаване на семейство и отглеждане на деца”, сподели д-р Паризов, прегърнал в ръце своето внуче. С водосвет за здраве и благоденствие отец Кирил му пожела успех по пътя напред.

„Познавам родители му, познавам семейството му, познавам и него. Александър Паризов е човек, който може и знае да си свърши работата. Брат да ми беше, ако не върши работа, няма да го подкрепя, но за него гарантирам с цялото си сърце”, сподели отец Кирил.

Своята подкрепа за кандидата от листата на Коалиция ГЕРБ – СДС д-р Александър Паризов изрази и кметът на Джерман Ангел Цветков. „Много хора от селото са търсили неговото съдействие като лекар и винаги се е отзовавал. Това е човекът!”, категоричен бе Ангел Цветков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене