Ужас в Югозапада! 21-г. Тодорка преживя страшен кошмар! Двама банскалии- клиенти отвлякоха пр*ститутка!

Само бързите действия на полицията спасили момичето, клиентите задържани, искали да я експлоатират да работи за тях..

Криминалистите от полицейското управление в Банско бяха вдигнати на крак след сигнал за изчезнало 21-годишно момиче. Днес в управлението се обадила жена, която съобщила, че съквартирантката и, която работи като компаньонка е изчезнала,научи първо Struma.com.

Отишла за час при клиент и повече не се прибрала. След бързи оперативни мероприятия Тодорка от Стара Загора е открита в добро здраве, тя обаче била силно уплашена. Разказала, че около 03. 00 часа миналата нощ е получила повикване от клиент.

На място я посрещнали двама непознати мъже, които след „употреба“ я заключили в апартамент и я държали там с часове, независимо от молбите и да бъде освободена. Със заплахи мъжете я убеждавали  да поработи за тях ,в противен случай нямало да излезе жива от апартамента.

Незабавно е започнало издирване   и се оказало, че похтителите са двама 28-годишни от Банско- Андон Г. и Георги Х, които не са криминалнопроявени. Задържани са за 24 часа. Случаят е докладван на прокуратурата. Вероятно банскалиите ще останат в ареста с прокурорско постановление.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене