Колкото и да им е неприятно на някои доктори и политици! Има и други вируси! Пролетен вирус при децата плаши родители и учители, спадане на гласа и обилна хрема мъчи възрастните

Задна хрема при децата плаши родители и учители в Пиринско. Групите в детските градини буквално оредели заради пролетния вирус, който се развихрил през последните дни, твърдят преподаватели.
„Децата са с кашлица заради секретите, които им се стичат по гърлото. Правят трахеоларингити. Иначе не се чувстват отпаднали, нямат и температура“, обясняват лични лекари. Заради кашлицата обаче медицинските сестри в детските градини се притеснявали и връщали малчуганите.
„При нормални обстоятелства подобна кашлица не би ни притеснила. Сега обаче заради Ковид кризата няма как да допуснем дете със симптоми“, категорични са от забавачките.
Възрастните в Пиринско пък ги мори и друг вирус. Той е със спадане на гласа и обилна хрема. Преминава за няколко дни, но са възможни и усложнения като бронхит, твърдят още лекарите от областта.

Тази информация умишлено се подминава от някои медици и местни управленци, на които им харесва да „управляват“ кризата. Уви, колкото и да им е неприятно, трбябва да знаят, че в природата има и други вируси.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене