Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Ивайло Константинов: Гласът ми срещу политическата групировка на Братя Галеви в Дупница ще се чува по-високо от поста, който предстои да заема

Гласът ми срещу политическата групировка на Братя Галеви ще се чува по-високо от поста, който предстои да заема. От полза ще бъде в противоборството срещу т.нар. „дупнишки политически модел”, означаващ всички партии под похлупака на една групировка, която в момента не е в България.

Общинският съветник от ГЕРБ Асен Пилев: Още никой не ми е предложил да бъда председател на Общинския съвет, но смятам, че имаме готов председател и това е Матей Попниколов

От ГЕРБ – Дупница все още не са предлагали на Асен Пилев да оглави Общинския съвет в града, което беше коментирано неколкократно от представители на местната структура партията.

Ученици издадоха: Иван Василев – Пчелата е наркопласьорът пред 5-о СОУ „Георги Измирлиев” в Благоевград

Иван Василев – Пчелата е наркопласьорът, зарибяващ с марихуана учениците от 5-о СОУ „Георги Измирлиев” в Благоевград. Това разкриха възпитаници на учебното заведение след вчерашната публикация на в. „Вяра”, в която изнесохме, че пласьори на дрога бръмчат пред училището и чрeз здрависване с учениците пласират марихуана.

Дупнишкият бизнесмен-земеделски лидер Йордан Василев осъден на 4 г. затвор за отвличане и грабеж

Дупнишкият бизнесмен Йордан Василев бе осъден на 4 г. затвор за отвличане и грабеж, извършени преди 14 г. Състав на Районния съд в Дупница с председател Добринка Зафирова призна за виновни по дело за отвличане и грабеж и четирима съучастници и служители във фирмата на Василев, един от които е синът му и бивш общински съветник в града Александър Василев.

Със знак за забранено влизане човекът митница Марио Минев превърна улицата си в частна 

Улицата на бизнесмена Марио Минев в Петрич от вчера е частна. Със знака, забраняващ влизане на ППС, на практика от вчера бизнесменът си осигури спокойствие и тишина. Петричани коментират, че това пречи на нормалното придвиждане в района.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене