Мустафа Карадайъ: Последните 10 години държавната машина се ползва като бухалка срещу бизнеса и хората

Омразата и агресията трябва да се ампутират, заяви лидерът на ДПС 

Екипът на Централния лъч на ДПС пристигна в Силистренска област. На предизборния митинг в село Цар Самуил, община Тутракан лидерът на ДПС бе категоричен в своето емоционално слово, че „последните 10 години държавната машина се ползва като бухалка срещу бизнеса и хората“.

„Е, как да има инвестиции, как Силистра  да не е на дъното в класациите“ попита риторично Карадайъ и  допълни „Това зависи от модела на управление. Ето затова имаме нужда от доктор, партията да си лекуваме с единството и заедността, а агресията и некадърността и милиционерщината трябва да се ампутират, омразата и агресията трябва да се ампутират“, каза  Карадайъ и даде силната си подкрепа за д-р Джевдет Чакъров, водач на Силистренската листата на ДПС. И призова да се гласува с 9 в интегралната бюлетина за рестарт на държавността.

По-рано през деня евродепутатът Атидже Вели заедно с кандидат народните представители от област Русе проведе среща със земеделци от областта и се срещна с избиратели в селата Семерджиево, Кошарна и Стамболово.

big5.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене