Connect with us

ВИДЕО

Георги Динев: Като народен представител винаги съм работил заедно с местната власт, защото знам, че това е изходна точка за развитието на регионите!

Published

on

https://www.facebook.com/georgi.dinev.deputat/videos/215116760393719

Като народен представител винаги съм работил заедно с местната власт, защото знам, че това е изходна точка за развитието на регионите. Дневният ред, определен от кметовете и гражданите, е основна етап от пълноценната работа в тази посока. Подкрепих стратегически проекти на община Петрич – част от тях вече успешно реализирани, други в готовност да започнат – всички с дългосрочна визия за развитието на общината. Ще продължа в тази посока…

ВИДЕО

Бесен екшън в Разград: Мъж бяга от полицията, взе на таран две патрулки и 3 коли ВИДЕО

Published

on

48-годишен шофьор блъсна две патрулки и три паркирани коли в Разград преди да бъде задържан в полицейския арест.

Инцидентът се разиграл около 10.30 часа днес, когато на тел. 112 е получен сигнал за водач, който се движи неадекватно по улиците на областния център.

При опит да бъде спрян по бул. „Княз Борис”, шофьорът не се подчинил на дадените му полицейски разпореждания, демонстративно ускорил и продължил движението си в посока жп гарата. Последвало преследване, в което се включил и допълнителен патрулен екип.

 

 

Служителите на реда препречили пътя на автомобила по улица, при което водачът блъснал двата служебни автомобила и още три частни коли, паркирани до близките жилищни блокове. Нарушителят е задържан и отведен в Районното управление.

По първоначални данни не е установена употреба на алкохол или наркотици. В хода на образуваното следствено дело ще се изясняват причините за поведението му.

Continue Reading

ВИДЕО

ВИДЕО! ПОЗОР! Познавате ли го? Ловците на педофили заловиха извратеняк от Благоевград искал да отнеме девствеността на 13 – годишна!

Published

on

Ученици ловят педофили в София и страната.   Те се представят за 13-годишни в социалните мрежи и „чакат някой да се закачи“. Заснемат го и го показват с името и лицето му. Родителите им били притеснени от тяхното начинание, но са се отказали вече да ги карат да спрат.

При първия си лов на педофили младежите извикали полиция. След това обаче нещата приключили с отказ да се образува досъдебно производство. Сега от СДВР отново са се активизирали. Цивилни полицаи дори им казвали да заведат педофилите някъде и да ги набият.

Момчетата твърдят, че не прибягвали до бой, но при няколко човека жените и дъщерите им разбрали. Младежите започнали да ловят педофили през февруари 2021 г. Първо хванали трима-четирима. През няколко дни имало лов. До края на декември те искат да стигнат бройката 40-50 заловени педофили.

„Педофилията няма как да я спрем, но може да ограничим действията им“, казва едно от момчетата Според момиче, което участва в лова, на срещите педофолите се държали по обрано, отколкото в чата, Тя поясни, че като професия били различни – имало техник на хладилна техника, държавен служител, един, който работи с деца. Те търсели дете, което не получава нужната подкрепа в семейството…“

Този път в мрежите на ловците, са вплете зрял мъж от Благоевград. Познавате ли го? Наглият изратеняк пише на тридадесет годишна, пита я дали вече има цикъл, искал да и отнеме девствеността. Позор!

Познавате ли този тарикат от Благоевград. Видите ли го – заплюйте го! Чакаме действията на прокуратурата!

Continue Reading

ВИДЕО

Много дарения от местни жители постъпват във фонда на Историческият музей в Разлог. Каква е научната стойност на

Published

on

Много дарения от местни жители постъпват във фонда на Историческият музей в Разлог. Каква е научната стойност на предоставените предмети и документите вижте във видеоматериала:

https://www.facebook.com/bntblagoevgradofficial/videos/409391564017152

Continue Reading

ВИДЕО

През 1913 г. жестоко са избити 67 000 тракийски българи разкри Красимир Премянов в Гоце Делчев

Published

on

През 1913 г. е извършен първия геноцид над тракийските българи. 67 000 души, от най-малки пеленачета до най-възрастни хора жестоко са избити. Това разкри снощи в Гоце Делчев, председателят на Съюза на тракийските българи, Красимир Премянов, при откриването на пътуваща документална изложба с наслов: „125 години организирано тракийско движение в България“. Изложбата е първата инициатива на община Гоце Делчев от поредицата празнични мероприятия свързани със 109-та годишнина от освобождението на гр. Неврокоп от османско иго. Да почете откриването на изложбата бе и зам. кметът на общината, Богдан Боцев. „Бежанската история на тракийските и македонските българи от Беломорието е сходна поради което взимано се прекланят пред паметта на борците които създават независими организации в България за защитаване правата на българите от Тракия и Македония“, каза историкът д-р Ваня Стоянова от института по история на БАН. Настоящата изложба е важна защото тя е знак за единението на българската нация, каза председателя на Съюза на тракийските българи, Красимир Премянов. От днес, изложбата е експонирана в общинския исторически музей в Гоце Делчев и ще бъде отворена за посещение от гражданите до следващия петък.

 

Continue Reading

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПОПУЛЯРНИ