Райна крие гадже от зли очи

Райна загатва за присъствието на нов мъж с живота си, но не разкрива подробности около това кой е той. Тя се е закотвила в родния Сандански още от началото на пандемията. Според мълвата именно в курортното градче тя успява да намери любовта в лицето на местен бизнесмен.

Мистерията около него е подклаждана и от самата попфолк икона. Райна споделя ежедневно снимки, на които фигyрират две чаши кафе за добро утро или вино за приятна вечер, с които деликатно потвърждава присъствието на нова изгора. Феновете й започват да шушукат, че Пилето на попфолка скоро ще признае, че е оплела с чара си ново гадже.

Две неуспешни публични връзки – с Константин и Валери Тюлеков, принудиха Райна упорито да крие личния си живот. Последната й изгора, ММА боецът Валери, стана баща скоро след като се раздели с чалга звездата. Според слуховете това много наранило Райна, която скоро ще чукне 40 г., а все още не е успяла да създаде семейство.

Самата тя неведнъж е признавала, че е изключително суеверна и вярва, че зли сили може да влияят негативно върху живота й. Това е и една от причините гласовитата певица да крие настоящите любовни страсти поне докато не докаже сама на себе си, че е попаднала на точния мъж, пише „България Днес“.

След като отношенията й с Константин станаха публично достояние по време на участието им в един от първите сезони на „Биг Брадър”, Райна направи грешката и афишира връзката си с Тюлеков, този път в социалните мрежи. Раздялата й с боеца явно й дава урок и брюнетката решава да не обелва и дума повече около интимните си преживявания.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене