Човекът на Яне Янев в Хаджидимово Иван Шиндов бясен: 10 – те кубика краден матеирял в базата на Веселинков били за отопление на помещенията!

„Какъв е този мизерен цирк! 10 кубика,та това са отпадък за отопление на помещенията бе идиоти,събран от изкоренените покрай моста на Тиквата дървета. Човекът наистина носи правдата в себе си,но разни лицемерни подлоги,които са в мафиотски игри за хиляди кубици се гаврят с народа. Да изметем на изборите тези необразовани, нагли крадци и унищожители на България!“ Това написа в социалната мрежа Иван Шинков бивш лидер на партия РЗС в град Хаджидимово и личен човек на лидера Яне Янев. 

Както Топ Преса първа съобщи радетелят за правда и свобода, вечният „протестър“, стожер на морала, бизнесмен от Хаджидимово Кръстьо Веселинков стана за абсолютен резил вчера.  При акция на РДГ-Благоевград, разпоредена лично от директора, са намерени над 10 кубика краден дървен тополов материал в базата му в град Хаджидимово. По информация на Топ Преса акцията продължава в момента, базата е запечатана. Новината беше потвърдена от институциите и утре ще публикуваме подробности по акцията.

Бесен, че отразяваме всичко това, участвувалият в листите на РЗС – Шиндов се включи в пламенна защита на Веселинков заявявайки, че крадения тополов материял е “ са отпадък за отопление на помещенията “ на базата и наричайки ни „идиоти“ за което ще си понесе съответните съдебни последствия. Значи според Шиндов напълно нормално е да откраднеш от гората 10 куб. м. топола и да си я прибереш в базата за отопление. Значи благодарение на Шиндов уважаеми читатели, вече няма да се налага да плащате за дърва за отопление. Просто ходете в гората и си наберете колкото си искате и ако ви хванат горските се позовете на Иван Шиндов от Хаджидимово.

В защита на на хванатия в крачка протестър се включи и специалистът по лични отношения и семейни ценности Мария Гамишева, която от години се опитва „да ни вкара в правия път“. Тя също е човек на морала с консервативни матриархални разбирания и меко казано ни е странно да защитава човек хванат в кражба бил той и „земен светец“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене