Инициативата на децата от Долно Дряново вече е заразна, 1365 лева събраха на благотворителен базар деца и жители на Дъбница в помощ на семействата с репродуктивни проблеми

Инициативата на учениците от училището в гърменското село Долно  Дряново , за набиране на средства чрез  различни благотворителни инициативи за подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми чрез фондация „Искам бебе“ е вече заразна .

Днес в село Дъбница община Гърмен ученици, учители ,родители и жители на селото  участваха в поредната инициатива на децата от местното училище които подредиха невероятен базар от домашно приготвени  храни  и сладки изкушения .Сумата която бе събрана на базара в Дъбница след като всичко бе изкупено е 1 365 лв. Тя ще бъде предоставена на Фондация „Искам бебе“ за благородната кауза .

Базарът  днес в Дъбница бе организиран от директора на ОУ“ Христо Ботев в село Дъбница   Надя Икономова и кмета на селото Синем Бекирова.

Евродепутата Асим Адемов и кмета Синем Бекирова   бяха  сред  първите дарителите които си купиха от детските произведения на  базара и дариха сума за благородната кауза . На  08.03. Радина Велчева – председател на Фондация „ Искам бебе“  ще бъде на  благотворителния базар в  село Долно Дряново . На 08.03.2021  година ще има благотворителни  базари в подкрепа на  семействата с репродуктивни проблеми  и в цеховете на селата Долно Дряново, Крибул и Крушево.

Парите ще бъдат дарени на фондация „Искам бебе“ за инвитро процедури .

 

 

 

БЛАГОДАРИМ НА ДЕЦАТА, УЧИТЕЛИТЕ,РЪКОВОДОТЕЛИТЕ И ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО ДЪБНИЦА ЗА ПОДКРЕПАТА !!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене