Д-р Атанас Камбитов: Не съм изненадан, че Камбитов е виновен за това, че Благоевград тъне в мрак. Така пише в един местен вестник, но аз съм свикнал…

Не съм изненадан, че Камбитов е виновен за това, че Благоевград тъне в мрак. Така пише в един местен вестник, но аз съм свикнал…
Година и три месеца след избирането на нов ръководен екип, предишният продължава да бъде сочен с пръст за всичко, което се случва и това, което не се случва в Благоевград. Явно уважаемите „журналисти“ не са разбрали, че към настоящия момент кметът е друг.
Да, ние изградихме LED осветление, само че някой трябваше да продължи започнатото, някой трябва да го поддържа и да надгражда. Знаете ли какво се случва в тази посока – НИЩО. И тук не говоря само за LED осветлението, говоря мащабно. За жалост в Благоевград не се случва НИЩО! Е, поне в едно са прави – мрак е навсякъде!
Много удобно се забравя фактът, че преди да изградим LED осветление, имаше улици, които никога, наистина никога не са били осветени. И това благоевградчани го помнят.
Колкото до проведените процедури, сключените договори и т.н., всичко е направено прозрачно, съгласно законовите правила. Да, имаше сигнал до АДФИ по процедурата. (Между другото, тези, които са в момента в Общината – и кмет, и председател, освен да пишат сигнали, явно друго не могат). Та, и процедура, и договор, и изпълнение, бяха проверени от АДФИ, но никъде „обективната журналистка“, не споменава, че установени нарушения относно тези сигнали няма.
Отново опити за внушения, отново абсолютни лъжи и клевети….
Нормално, изборите наближават, а с това страхът на някои хора става все по-голям! Има защо!
P.S. Да уточня, че LED осветлението беше финансирано със заем, който се изплаща по т.нар ЕСКО механизъм. Иначе казано, тъй като изграденото LED осветление е много по-икономично от предишното конвеционално, със средствата, които се спестяват се изплаща заемът. По-този начин, без да се увеличават разходите, в Благоевград изградихме едно модерно LED осветление. Друг е въпросът ,че някои не могат да поддържат това, което ние изградихме.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене