Потребители от социални институции в Белица изненадаха читалищните дейци с ръчно изработени мартеници по-случай 1-ви Март и Денят на самодееца

Вълнуваща изненада за Народно читалище „Георги Тодоров 1885“ в денят на баба Марта и денят на самодееца от екипа на Центърът за социални услуги в Белица

Рано тази сутрин екипите на ДЦДМУ, ЦСРИ и ЦОП приятно изненадаха читалищните работници в Белица. Със автентични, ръчно изработени мартеници  от потребителите на центъра бяха закичени всички читалищни дейци с пожелание за здраве, радост, късмет, любов и вдъхновение.

Най-голямата изненада бе специално изработената мартенска кутия,  съхранила посланието на признателност към творците, културните дейци и самодейците, които допринасят за обогатяването на културния живот в Белица за да поддържат искрата на духовността жива в сърцата на населението.

С огромна благодарност секретарят на читалището Мая Падарева, благодари от сърце  за оказаната чест и нареди Вълшебната кутия да бъде съхранена в историческия музей към читалището в знак на признателност за труда на всички дейци на културата и изкуството, които не жалят време и труд за развитието на духовния живот в Белица.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене