Временна организация на движението по време на Световната купа по ски в Банско

По повод провеждането на състезанията от Световната купа по ски Банско 2021, от ОДМВР-Благоевград са предприети всички необходими мерки за обезпечаване на сигурността по време на подготовката и провеждането на стартовете и съпътстващите ги мероприятия. Създадена е оптимална организация за осигуряване на охраната на спортните съоражения, маршрутите за придвижване и местата за настаняване на състезателите, официалните и длъжностните лица, гостите и посетителите. С цел обезпечаване на сигурността и преминаването на мероприятието при добър обществен ред са проведени срещи с организаторите на спортните и съпътстващите мероприятия.

Създадена е и необходимата организация за безопасността на движението на територията на РУ-Банско.

За времето от 07:00 часа до 16:00 часа на 26, 27 и 28 февруари 2021 г., е въведена временна организация на движението на МПС и граждани от местността Мотиката до Бъндеришка поляна и местността Шилигарника, като същото ще се осъществява с пропуски, получени от организаторите на събитието. От служители на РЗИ-Благоевград и ОДМВР-Благоевград ще се съблюдава за стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

ОДМВР-Благоевград апелира за съобразяване със създадената организация и спазване на разпорежданията на контролните органи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене