Мразят ли в Гърция българките?

Върви нечистоплътно заклеймяване на българките в Гърция

 

 

“Всички жени са курви с изключение на майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена.” Казвайки го, Наполеон не е визирал етнос, а пол. Следователно слагането на рамка за жените от конкретна географска област само по себе си показва липса на самочувствие.

Нечистоплътно е в страна като Гърция, където работят и се грижат за комфорта на гръцките жени над 200 000 българки, и 5 милиона туристи, които инвестират в икономиката на държавата, да се поставят под общ знаменател всички, превръщайки етноса българин в нарицателно за престъпник.

“Във всяко стадо има мърша” и това засяга всяка народност. Поставянето на етикети на един цял етнос заради две-три изключения е показател за безпомощност.

Последните две престъпления, извършени в Гърция в рамките на последните седмици, са доказателство, че всяка нация има своите черни овце, че дори и гръцката.

Дошло е време гръцкото общество да слезе от Олимп. Прехвърлянето на вина и насаждането на расистки убеждения омаловажава Древна Гърция, пред която всички коленичим. А и нека ни го признаят гъркините. Едни от най-добре развиващите се и работещи бизнеси в Гърция въпреки многогодишната икономическа криза са… фитнесът и детективските услуги. И двете направления се развиват мощно заради конкуренция в лицето на прииждащите от 90-те г. по-симпатични жени от север.

Гръцките жени не се славят с хубост и снажност, но пък за сметка на това са гледани и глезени жени, които за разлика от домашните си помощнички прекарват времето си в харчене на пари. А епилацията все още им е сравнително далече от възгледите за естетика.

Вероятно заради това и гръцките мъже са неудържими в похожденията си. Именно този дисбаланс между мерак и природни дадености създава една особена ненавист между живелите години наред в спокойствие гръцки матрони.

Отначало се гледа с пренебрежение на по-бедничките, но пък доста красиви съседки от север. Постепенно обаче, губейки юздите, именно на тях се прехвърлят уродливите черти на узурпаторки с леко поведение, които едва ли не разрушават вековното спокойствие на гръцкото семейство.

Стига се дотам, че преди 10-ина години се създава организация на гъркините, изоставени заради българки. Нещата отиват към омраза и война, а както знаем, в любовта и на война всички средства са позволени.

Освен че са по-снажни и напористи, нашенските амазонки имат и едно друго предимство. Те пристигат в Гърция с идеята да работят. За разлика от местните жени, които като част от традиционното и пасторално семейство никога не са го правили.

Затова, уважаеми съседки, не търсете вината и първа възможност да заклеймите българките. Конкурентоспособни ли сте?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене