Педофилията в родата на Димитър Урдев от Хаджидимово наследствена – дядото е лежал в затвора за блудство с малолетни

Интересни факти излизат всеки ден след разкритието за извършените блудствени действия на 35-годишния Димитър Урдев от град Хаджидимово с малолетно момиченце което е само на 11 години. Съседи  на Урдев  разказаха, че дядо му също е бил съден и е лежал в затвора за педофилия, блудствал е с малки деца  и е бил осъден .

Следствените  органи  са установили също, че  Димитър  Урдев  е  блудствал с 11-годишното  момиче и то не за първи път. Дали има още деца жертви на педофила Урдев проверяват усилено властите в Хаджидимово.

Припомняме, че полицията задържа с прокурорско постановление за 72 часа криминалнопроявения Димитър Урдев,  в чийто дом бяха открити момичето с братчето й. И двете деца след 10-часово търсене, бяха намерени от полицейски служители в дома на Димитър Урдев в Хаджидимово. Сигналът за изчезването им бе подаден от баба им, след като децата не се прибрали.

Миналият ден те напуснали старата къща в Копривлен на адвокат Коджебашев, където  живеели само с баба им, тъй като майка им и адвокат Коджебашев през есента заминали заедно на гурбет в чужбина. Децата са от първият брак на майката, която заживяла на семейни начала  с адвоката  и тръгнали на гурбет в чужбина заедно, зарязвайки децата си на грижите на възрастната жена, която е майка на тяхната майка. Децата, майка им и тяхната баба са мюсюлмани  от селата в района.

Че  Урдев е блудствал с детето, бе доказано след активна работа на прокуратура, следствие и полиция.

Според законодателството на България, провинилия се го очакват от 3 до 7 години затвор.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене