Педофилът от Хаджидимово Д. Урдев, системно блудствал с 11-г. момиче от Копривлен, изчезнало завчера с братчето си

Полицията задържа с прокурорско постановление за 72 часа криминалнопроявения Димитър Урдев от Хаджидимово, в чийто дом бяха открити братче и сестриче на 10 и 11 години, напуснали дома на баба си в Копривлен завчера. Урдев е блудствал с детето, това бе доказано след активна работа на прокуратура и полиция.

Децата бяха обявени за издирване, полицията бе вдигната на крак и децата бяха открити в дома на Урдев. Имаше съмнения по поведението на детето, че Урдев е извършвал непристойни действия с него, но от страх малкото момиченце не казваше нищо, това ви съобщихме вчера, в очакване на резултатите от действията на прокуратурата..

Притиснат от резултатите от експертизи и разговори с детето 35 годишен мъж направил признания и съобщил, че е блудствал с детето, но то било свикнало, тъй като го правил не за първи път. И друг път децата му “ гостували“. Срещу Димитър Урдев е повдигнато обвинение и той е задържан за 72 часа. Гадостите, които е правил с детето спестяваме, но Урдев ще понесе тежко наказание за педофилските си действия./struma.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене