Полицейска операция: Разбиха мрежа за разпространение на дрога в Благоевград! Арестуваха наркодилър, зареждал с трева 20- годишни момичета и момчета в областния център

При обиск в дома на Павел М. полицаите открили везна, пакетчета, няколко мобилни телефона за разговори с клиенти, използвал девойки за мулета.

Криминалисти в Благоевград нанесоха сериозен удар върху наркоразпространението в областния град. Бе разбита мрежа да дистрибуция, ръководена от 23- годишния Павел М. До разкриване на схемата се стигна след като в две момичета от Албания, полицаите открили сух канабис.

При задържаето им те съобщили, че купили тревата в близост до р-т Асева от дилър, когото познавали само по име, казвал се Павел. Полицаите започнали разследване и малко по- късно вече били по следите на Павел. В кв. Ален Мак е спрян за проверка автомобил „Пежо „, управляван от Симона П. на 20 години. В колата пътували Павел М. и Петя С.

При обиск в раницата на Петя е намерено пликче с около 50 грама сух канабис. Последвал обиск в дома на Павел М. и там е открита везна, пакетчета и още количество сух канабис, разфасован за продажба. В дома на Павел са заварени две лица, които съобщили, че също купуват наркотик от Павел.

Едното от момчетата е от Благоевград, а другото от Полски Тръмбеш. Всички са вкарани в полицията за обяснения, а Павел е задържан. Случаят е в прокуратурата. Павел е криминалнопроявен.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене