Ели Бозова от Гърмен: Нека пазим парка! Нека възпитаме децата си да пазят и ценят!

Парка в Гърмен се е превърнал в развалина! Пише жителката на селото Ели Бозова във фейсбук и отправя апел: Моля всички родители да обърнат внимание на тийнейджърите си! Всички сме били такива, но не сме си позволявали да чупим всичко наред, още повече пък, че утре пак вие ще дойдете вечерта в парка да пиете бири и да пушите цигари скришно от родителите си и няма да има къде да седнете.

В парка са останали има няма 5 здрави кошчета, площадките изобщо не съм ги снимала, защото са грозна картинка. А за възрастните , хора, които си пасят животните в парка – има предостатъчно поляни за тази работа! Моля ви, нека пазим и ценим това, което имаме! Идва лято – къде ще се скрием от жегите, ако до тогава изобщо има поне 1 здрава пейка?

Когато имате енергия за изразходване и нужда да се покажете пред някой за здрав и силен – има фитнеси, има и боксови круши, вандалщината не е за хвалене и не, не е готино, грозно е! Нека възпитаме децата си да пазят и да ценят! Благодаря, че ме изчетохте, завършва накрая Бозова.

 

Ели Бозова

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене