С изумителна точност: Пророчество от 1997 г. предсказва COVID-19 и края на света

На 15 февруари 2021 г. в кратера Етна е регистрирано рязко увеличение на вулканичната активност

Този вулкан представлява интерес за специалистите от доста дълго време, тъй като изригването му може да доведе до ужасни последици и смяна на магнитните полюси.

Много пророци са писали вече, че едно от предизнаменованията за края на света може да бъде изригването на Етна.

В резултат Южна Италия ще бъде напълно унищожена. Но никой дори не може да предположи кога точно ще се случи това. В същото време експертите откриха пророчество от 1997 г., което също говори за края на света.

В края на миналия век старицата Сепфора направи доста интересно пророчество. На въпрос за края на света тя каза, че това ще се случи едва след като градовете започнат да се затварят.

Всъщност градовете започнаха да се затварят, след като коронавирусът започна да се разпространява по целия свят.

Според пророчицата отброяването към края на света ще започне от момента, в който градовете бъдат затворени. Тя твърди, че този период ще продължи 7 години. През това време ще се случат много катаклизми, вулканични изригвания и всякакви други стихии.

Сега остава само да разберем дали ще се сбъднат останалите предсказания на Сепфора и дали краят на света всъщност ще се случи. Досега тя всичките й пророчества се сбъдват и това тревожи мнозина и ги кара да се паникьосват.

По-рано беше съобщено, че археолозите, изучавали мумията на египетския фараон, са открили ужасяващите подробности за смъртта му. Изследователите са открили мумията на фараона още през 1880-те. Тогава те забелязали, че по лицето му има няколко странни рани.

И също така, че промяната на магнитните полюси на Земята значително ще промени живота на човечеството.

Учените са установили, че ако има неочаквано обръщане на магнитното поле на Земята, както се е случвало неведнъж, това би довело до пълен срив на световната икономика.

Превод БЛИЦ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене