Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Горските Стойчо и Явор Цегриловски изтрескаха с лопата 25-годишния Любчо Иванов, откриха стрелба срещу младежки купон, трима са леко ранени, заплашват: Ще ви изтепаме

Горските Стойчо и Явор Цегриловски от ДГС-Дупница откриха стрелба срещу младежки купон в Дупница. Един младеж е ранен при бой и стрелба по време на домашен купон в Дупница, на улица „Кресна” 6. 25-годишният Любчо Стоянов е ударен с лопата, но състоянието му не е критично. Той и брат му Иван Стоянов развихрили як купон с приятели в петък вечер на улица „Кресна” 6, където живеят. Полели веселбата с много алкохол. На партито нямало родители.

Шефът на РУП в Самоков Георги Тодоров предотврати саморазправа на трима души с репортер, показва как работят действените полицаи

Шефът на полицията в Самоков Георги Тодоров предотврати саморазправа с журналист в с. Говедарци. С бързи и ефикасни действия той охлади намеренията на трима души да упражнят насилие над репортера и запази обществения ред в селото. Шефът на полицията действа светкавично, след като получи сигнал, че Бойчо Вучов от с. Говедарци заплашва репортер на в. ”Вяра” заради публикации, осъждащи хулигански прояви в селото.

Нещастен инцидент при незаконен излет край с. Плоски:  Димитър Атанасов се подхлъзна при бракониерски лов, простреля 23-годишния Атанас Николов

Нелеп инцидент прати млад мъж с опасност за живота в столичната болница „Пирогов”. Около 7.30 часа сутринта в събота в района над санданското село Плоски излезли да бракониерстват с пушки трима младежи. Пътеката, по която ходели обаче, била хлъзгава. При едно невнимателно стъпване на Димитър Атанасов, който вървял зад 23-годишния Атанас Николов, по невнимание произвел изстрел от заредената си ловна пушка. Приятелят му паднал на земята, покосен от изстрела под мишницата.

Кметът Крум Маринов и още 5000 души изядоха 20 000 кюфтета на Първия международен фестивал „Бобошевско веселие”

Над 5000 души начело с кмета на Бобошево Крум Маринов изядоха 20 000 кюфтета и изпиха 10 000 бири на Първия международен фолклорен фестивал ”Бобошевско веселие”. Дупнишкият адвокат и бивш полицейски шеф Балабанов доведе синовете, снахите и съпругата си, за да гледат изявата на малката внучка във фестивала, а Любка и Владимир от Мурсалево доведоха внучката си Соня.

Пълен провал на протеста на майките в Благоевград за закъснелите детски добавки, само две дойдоха

Протестът на майките в Благоевград срещу закъснението на детските добавки претърпя пълен провал. На сборния пункт пред сградата на общината в уречения час в петък вечерта се появиха само организаторката Людмила Манова и още една майка. Въпреки че дни преди това във фейсбук бе създадена специална група под наслов „Докога ще търпим да се подиграват с нашите деца?“, плануваното мирно шествие не се състоя.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене