Цветан Цветанов ще е водач на листата на Републиканци за България във Велико Търново

Цветан Цветанов ще е водач на листата на Републиканци за България във Велико Търново

Председателят на ПП „Републиканци за България” Цветан Цветанов ще е водач на листата във Велико Търново за предстоящите парламентарни избори, на 4 април.

Това заяви той по време на откриването на партийния офис във Велико Търново заедно със зам.-председателя Павел Вълнев, координатора за областта Николай Драков и координатора на сектор „Електронно управление“ Иван Станев. Офисът се намира на ул. „Марно поле” №9.

Цветанов припомни, че като народен представител издигнат от този регион винаги е работил в полза на хората от него. Подкрепял ги е с каквото може и им е помагал за множество инициативи.

По думите му листата за Великотърновска област ще е съставена от знаещи и можещи млади хора, които ще работят за развитието не само на града, но и на всички общини в областта.

„Велико Търново заслужава много повече и Републиканци за България ще работи за осъществяването на тези процеси“, категоричен е Цветанов.

ПП „Републиканци за България“ има изградени структури на територията на общините Горна Оряховица, Елена, Златарица, Свищов, Павликени и Полски Търмбеш.

Председателят на Републиканци за България каза, че е убеден, че великотърновци ще гласуват по съвест, независимо от отправяните им препоръки от ПП ГЕРБ.

Заместник-председателят Павел Вълнев допълни, че управляващите се страхуват от това българите зад граница да упражнят конституционното си право на глас, защото няма да могат да бъдат купени.

„България има спешна нужда от реформи, дори съседните държави правят много повече за бизнеса”, каза Вълнев и призова присъстващите да излязат и да гласуват.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене