Читатели: дупки зеят на пътя Балдево-Господинци, изпотрошихме си колите, а и винетки на всичкото отгоре искат да купуваме

Гневни читатели на Топ Преса изригнаха тази сутрин  направо побеснели ,че от 6 месеца едни дупки зеят по   и без това лошият път между селата Балдево и Господинци. Хората съобщават, движението по този път е затруднено и рисково  и че, вече  6 месеца на въпросните дупки се веят   пръчки с найлонови парчета а на скоро някой по –предвидлив водач като предпазна мярка е закачил  оранжеви парчета плат.

„ Това е половин година скачане от дука в дука  и  така ли не се намери кой да ги  запълни тези дупки , така ли не се намериха пари цяла вечност за този път да се приведе в нормален с добра  настилка. Та по него пътуват хиляди жители на общините Гоце Делчев и Гърмен, по него пътуват български и чуждестранни туристи които  почиват  в Огняново, Лещен, Ковачевица  и др. А иначе винетки  се изискват за преминаване .Какво трябва да се случи ,че някой който е отговорен  за поддръжката на пътя да вземе мерки. Изпотрошихме си колите, разбихме си бъбреците.

Малко човещина и малко пари се изисква но кой ? Нито човещина нито пари!!! Трябва ли да се съберем и да протестираме  господа, за всичко ли трябва да  ви напомняме чрез протести , уморихме се .Молим за бързи и адекватни мерки за пътя Господинци -Балдево ,  заявиха ред Топ Преса  гневните  водачи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене