Ето кои са първите в листата на БСП в Пиринско: Георги Михайлов, Емил Колевичин, Младен Тимчев, Богдан Боцев, Любен Милев

Преди броени минути станаха ясни първите шестима в листата на БСП в Пиринско за парламентарните избори, които са на 4-ти април. Водачът стана ясен преди дни, това е профеор д-р Георги Михайлов. На второ място е Емил Колевичин, председател на социалистите в община Разлог, трети е Младен Тимчев, лидер на „червените” в община Сандански. Пети е досегашният депутат от Гоце Делчев – Богдан Боцев, а на шесто място е председателят на БСП-Благоевград – Любен Милев. Четвъртото място в листата е за коалиционен партньор.

„До момента това са обработените данни. Всички тези хора в листата имат подкрепа от по 26 гласа. Гласуваха общо 29 души, тъй като част от делегатите отказаха да го направят в последния момент. Всичко е легитимно, тъй като общо делегатите в Областния съвет са 50. Спазени са правилата на тайния избор. Комисията пък бе определена от делегатите. Ако има недоволни, могат да се жалват на Общопартийната контролна комисия”, заяви областният лидер на БСП в Благоевградска област – Валери Сарандев, който преди четири дни бе преизбран на поста за втори управленски мандат.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене