Топ Преса с апел към Костадин Паскалев- напусни БСП! Вреден си!

Излязъл днес пред национален ефир Коцьо Паскалев да плюе лидерът на БСП – Корнелия Нинова, че видите ли партията страдала заради конфликтите и които придобивали „извратена форма“. И това го говори човекът, бутнал мюрето Румен Томов за кмет на Благоевград?! Не, не може да е истина! Вие неуважаеми Паскалев, осъзнавате ли в както блато поставихте името на БСП в родния ви Благоевград, макар че сте родени в Петрич?

Благодарение на схемите и пуделите ви в местната власт, градът стигна дъното, а Румбата Томов е взел една лопата и копае ли копае дъното… То бива и бива наглост, ама вашето няма край! Благодарение на вашето некадърно партийно строителство, днес името на БСП в Благоевград е синоним на „скандали“ и „разделение“. Днес името на БСП в Благоевград се асоциира с един доказан комплексар и политически инвалид – Румен Томов. Благодарение на вас господин Паскалев и на пудела ви Любчо Милев, името на БСП – Благоевград се свърза със схемите на Ганджов, с вземането на заеми с цел парите да се налят във вашите джобове и във вашите приближени фирми.

Днес името на БСП – Благоевград се свързва с тотална медийна автоцензура и цензура, с тотална шуробаджанащина при назначенията с разпределение на и малкото останали блага на пет шест човека. Всеки решил да кандидатства за обществена поръчка и финансиране в командваната от вас община Благоевград, извън вашият кръг е обявен за „алчен капиталист“, за „нагъл паразит“ , а вашите хора вземат от по минимум 2000 лева заплата за да си клатят краката и пият от сутрин там.

Само във вашата община се плащат по 8000 лева само за надзор над ремонт на клетка в зоопарка. Всеки който дръзне да критикува вашето под пийнало мюре, което гръмко наричате „кмет“ е обявен за прокажен със заповед никога да не стъпва в общината. Благоевград никога не е бил толкова разделен и продран от скандали, Коце! Вината за това имаш пряко и единствено – ти! За това поеми отговорност, Паскалев! Ако наистина милееш за партията БСП направи нещо полезно – напусни я. Престани с интригите и схемите. Тръгни си и ще и помогнеш много. Щото за БСП ти си вреден. Доказано!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене