Благоевград с благотворителен футболен турнир в помощ на Станислав Чаушки

Благородна кауза под мотото „Заедно да помогнем на Станислав да проходи отново” обедини Община Благоевград и Футболен клуб „SPS“. Те са организатори на благотворителен футболен турнир за набиране на средства за благоевградчанина Станислав Чаушки.

Над 22 отбора ще се състезават утре от 09:00 часа на Спортен комплекс „Пирин” в квартал „Еленово“. Те ще играят, за да подкрепят лечението на младия мъж. Очаква се финалът и награждаването да бъдат в 16:00 часа на терена в СП „Пирин”. С оглед епидемиологичната обстановка и избягване струпването на хора турнирът ще се проведе на два терена, като „Арена парк“ предоставя своя безвъзмездно.

Нека направим така, че благотворителната кауза за набиране на средства за възстановяването и прохождането на Станислав да бъде :успешна, призовават организаторите.

Станислав Чаушки преди три години бе зверски пребит в Благоевград, но лекарите в столичната клиника „Пирогов” успяха да го спасят. Но младежът не може да ходи. Има обаче надежда, че в клиника в Турция ще му помогнат това да се случи. Необходими са 13 500 евро за медицинската интервенция и лечението му. Семейството на Станислав не разполага с тази сума.

Те разказаха единствено пред камерата на Топ Преса, за случката на Станислав и най-голямата югозападна медия направи кампания със съдействието на Супермаркет „Стоми“. Сумата която се събра беше около 3 хиляди лв.

Методи Байрактарски – зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса внесе сумата от даренията, за лечението на Станислав Чаушки!

Дарителска сметка – ЦКБ АД, клон Благоевград

IBAN (BGN): BG64CECB979040H2876000

BIC: CECBBGSF

Титуляр: Станислав Петров Чаушки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене