Жители на гърменското село Скребатно скочиха срещу неправомерно поставени бордюри от местен жител за да не му паркират коли пред къщата

Жители  на гърменското село  Скребатно протестират срещу едноличното решение на съселянина им Исмет Пидев  да постави  пред къщата си  бордюри, които пречат на  хората от селото и на майките с деца и детски колички . Своеволието на Пидев  е от преди месец два с благословията на  местния кметски наместник Искра   Авдикова която вдигнала ръце от ежедневните скандали които се заформяли  между Пидев и съседи.

Хората са убедени че  кметския намесник Авдикова не е  очаквала  от Пидев ,че ще бъде  така подведена   и   настояват тя да се разпореди за  незабавното им премахване.

Хората от Скребатно отправят питане и към ОБС Гърмен дали са възможни подобни своеволия  и настояват поставените бордюри да бъдат премахнати тъй като представляват  пречки и опасност за придвижване на  хората  особено на по – възрастните и болни  които са принудени да ги прескачат.

Абсурдно е през бордюрите на Пидев да преминават и детски колички и малки деца , пишат до Топ Преса жителите на Скребатно. Незаконно поставените бордюри  са на главния път на селото поставени са никой да не паркира  колата си пред къщата на Пидев но те  представляват опасност и от пътни инциденти  защото са трудни за прескачане както от децата така и от възрастните хора.  Трябва ли цялото село да прескача бордюрите на Пидев за да може той по този начин да пази пред къщата му да не паркират коли , ами да направи заграждения  по улицата където живее да не минават нито коли нито хора  , се нервят жителите на Скребатно.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене