Скандално! Доктор Вангел Арабаджиев: Любен Милев е срам за БСП – Благоевград! Той ни натресе Томов и двамата заедно съсипаха Благоевград!

Доктор Вангел Арабаджиев е дългогодишен член на БСП В Благоевград. Много често той взима отношение по различни проблеми свързани с обществения и политически живот в града. 

В днешният брой на вестник „Струма“, уважаваният благоевградски лекар прави на мат и маскара общинският лидер на БСП в града, ченгето Любен Милев, който според него е провал и срам за структурата на червените в града. „Любен Милев си мисли че е собственик на БСП – Благоевград, че структурата е негова. Това е човекът който ни натресе Румен Томов за кмет, с което се провали. Управлението на града до досъсипа. Като лидер Лючен Милев се провали“ заявава специалистът по дентална медицина пред югозападният ежедневник.

Скандалът тръгва от там че Любен Милев се е самообявил като единствена номинация за влизане в листата за кандидат – депутати на партия БСП. Намеренията му обаче едва ли ще се случат, защото заради некадърната му партийна политика, цялата структура на БСП – Благоевград е разединена. Основна причина е пърлият провал на Румен Томов като кмет.

Цялата листа на социалистите в Пиринско ще се подреди на предстояща конференция, казаха от „Позитано“, казаха за Топ Преса от централата на партията. Предварително е ясно, че на челните позиции ще са коалиционни партньори на БСП, активисти от Гоце Делчев, Банско и представители на гражданската квота.

Кандидат-депутатите от Благоевград и Петрич вероятно няма да са на първите пет места в листата. Това е заради пермаментната партийна криза в двете организации. Номинираният за участник в надпреварата за 45 НС лидер в Благоевград – Любен Милев, който е и заместник-кмет в екипа „Томов“, е загубил доверието на „позитанци“, твърдят от София. Неотдавна той е стигнал до конфликт в червената централа, след като е поставил условия, свързани с подреждането на листата и искането авторитарно да управлява партията в Пиринско.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене