Дървеният бос Ангел Пирнарев – Дипа купи хотел „Валентино“ в Гоце Делчев! Преименува го!

Ангел Пирнарев управител на фирма за проозвидство и търговия на изделя от дърво и дървен материал „Дипа“ е новият горд собственик на бившият хотел „Валентино“ в град Гоце Делчев.

Както Топ Преса писа преди време, 25 000 EUR или 250 евро за кв. м искаше собственикът на хотелски комплекс Валентино на всеки, който го пожелае. Мастития бизнесмен и хотелиер Валентин Четрафилов, бе обявил за продан един от първите си построени хотели в град Гоце Делечве, мястото, където са се оженили много хора, празнували са своите лични и семейни празници, това беше един от първите частни и модерни плажове в града.

Последно време обаче ползватели и недобросъвестни клиенти превърнаха хотела в истински бардак. Сбор на гейове и проститутки. Името му беше сринато до нула. Ще бъде трудна задачата на новият собственик Пирнарев, да върне добро име на хотелския комплекс. Първата стъпка която предприел, видно е да смени името от „Валентино“ на хотел „Гоце Делчев“. Доста претенциозно! Хотелът е лъснат и му е придаден блестящ вид. Дано успеее Ангел Пирнарев да върне старото име на хотела. Топ Преса му полежелава успех!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене