Скандални тайни на медийния бизнес излязоха във вид на вулгарен роман!

Медиен монопол, комфорт, търговия с медийно влияние… колко струва „Моралът“? Правят ли се пари от благотворителност и каква е реалната цел на големите и комерсиалните медии? 

Ако отговорите на зададените горе въпроси ви интересуват, ако искате да знаете как правят пари големите издатели, отделете време за да прочетете новият вулгарен роман на най – касовият автор в сраната Веселин Стаменов. Името на кригата е МЪЛЧАНИЕТО Е ЗЛОТО! 

Книгата се прие изключително добре на Pre-order от страницата на самия автор ТУК    

Читателите вече я разпознаха, като интересна и завлядаваща книга и признаха, че и зад тези корици писателят Веселин Стаменов не е изневерил на стила си, показвайки поредният епизод от чернобялата хорър – комедия наречена съвременна Българска реалност. 

Във фабулата съвторена по познатият талантлив начин, авторът ни запознава с историята на мастит издател с много разпознаваемо реално име. Чрез машинациите, правенето на много пари от тиражи и налагане на медиен монопол, Стаменов се осмелил да извади на светло всичко това което се носи като слух но никой не говори с факти за него.

Веселин Стаменов

Веселин Стаменов

„Кариерата ми започна в едни от най – големите български вестници и медии. Първите ми книги бяха издадени от Христо Калчев и Огнян Младенов, след това ги издадоха и  Недялко Недялков и Мартин Радославов, които днес управляват своите медийни империи. Работих в БЛИЦ, Уикенд, ШОУ, ПАПАРАК, дори работех около година в местния вестник „Струма“ … осъзнах цената на жълтото върху хартията. Отвратих се от доста неща и реших да тръгна по свой път. А с тази книга пък реших да приложа знанията си, спомени и схеми които знам в един нов вулгарен роман. Правя това което смятам за добре и сметнах, че е редно да тръгна срещу професията си. В книгата ще разберете защо! Жалкият Карбовски казва – човек не трябва да пикае там където пие вода, но аз винаги съм бил срещу правилата особено когато създават воня… Правилата на задкулисието. Убеден съм, че написах една полезна книга, в която всеки обществено отговорен човек ще открие неща за себе си. “ заяви Стаменов специално за читателите на Топ Преса.

Като наш колега и приятел, Топ Преса от сърце му желае да пожъне нанедминат успех с новото си четиво! Припомняме че книгите на Стаменов са жертва на цензура от книгоразпространителната мрежа, така че можете да ги намерите само на неговата страница във фейсбук  – https://www.facebook.com/VeselinStamenovPisatel  

Веселин Стаменов – писател

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене