Мустафа Карадайъ: Времето е депесарско

Имаме важна задача – да възстановим нормалността в политиката, да възстановим демокрацията и държавността, обяви водачът на движението

Времето е депесарско – политическото и историческото. Така се обърна към структурите на движението водачът му Мустафа Карадайъ на заседание на Централния съвет на ДПС.

„Политическото време изисква от нас да изпълним нашата програма за управление на страната, а историческото време залага тези избори като едни от най-важните избори след 1989 г.“, заявил е Карадайъ, цитиран от партийния пресцентър. По думите му движението има важна задача – „да възстанови нормалността в политиката, да възстанови демокрацията и държавността“.

След заседанието, което се проведе онлайн, беше съобщено, че ДПС стартира номинациите за депутати за партийните листи за парламентарните избори на 4 април. От партията обявиха, че сред критериите за номинации е „кандидатът да бъде избираема личност с обществен авторитет, която споделя идеите на движението за права и свободи и на либерализма“.

Карадайъ е бил избран за председател на изборния щаб на партията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене