Над 80 хубавици спорят за първото място в конкурса “Най-красива българка с носия 2021”

Конкурс “Най-красива българка с носия 2021” обявиха във Фейсбук и само за няма и три дни 85 малки и големи българки от цялата страна се включиха със свои снимки, като 99 % от тях са от Благоевградска област, района на Пирин и Родопите. Първа сред родните хубавици в носии се нареди певицата Петя Карамфилкова от Сандански.

Наградите ще бъдат определени според харесванията и колко пъти е споделена снимката. Срокът за гласуване е 30 март. На 31 март ще бъде обявена първата десетка. Първите десет ще се представят в една публикация със своите снимки според мястото на класиране и ще последва второ гласуване в рамките на 10 дена според харесванията на снимката.І, ІІ и ІІІ място ще бъдат обявени на 10 април. Няма ограничения на възраст, съобщават организаторите.

Сред заявилите участие красавици са: Валерия Любчова, на 27 години, от с. Расник община Перник; 16-годишната Симона Петрова от Кюстендил; Гергана Попова, на 20 години, от Добринище; Фатме Вълкова от гърменското село Дебрен; Вени Калайджийска, на 22 г.; 18-годишната Анета Главучева от Благоевград; Димитрина Стойчева от Разлог, на 24 г.; семейство Йосиф, Ваня и Александра Илиеви. Със свои снимки в конкурса участие са заявили и двегодишната Александра Зайкова от Якоруда, Ралица Хаджиева, на 19 години, от Разлог, 16-годишната София Ковачева от Петрич, Асие Йълдъс, на 4 г., от белишкото село Краище, сестричките от Благоевград София и Даная Колеви, на 3 и 4 годинки. От областния център на Пиринско е и 31-годишната Елена Крумова, тя участва заедно с дъщеря си Симона, която е само на 2 месеца.

Страницата на конкурса със свои снимки красят и Елена Томанова, на 21 години, от село Брежани, Ния Янчева, на 7 г., от село Баничан, 26-годишната певица от Горно Краище Хатидже Вурал, Теди Велкова, на 19 години, от с. Беласица, община Петрич, Мария Велева, на11 години, от Сандански, която се представя с носия от село Пирин, Мариела Благова, на 16 години, от Брежани, Зейнеп Вражели от село Корница и още много красавици от Югозапада.в.Струма

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене