Нова ера! Унисексът превзема Фолклора! Джендъри пеят народни песни! Нечувано!

Представете си уважаеми читатели на ТОП ПРЕСА, времената в който нашите деди са създавали българските фолклорни песни. Времена на робства, войни, глад… трудни времена. Песните и танците, богатата палитра на народното творчеството е съхранило българската ни идентичност. Това наследство, което го имаме е най – ценното от всичко, от сгради и имоти, от исторически фигури и посланията им… То ни прави българи! 

Вместо да съхраняваме и пазим това изстрадало вдъхновение за спасение на дедите ни и наше бъдеще, на нас като че не ни пука какво се случва с него. Оставаме го може би да се руши и съсипва пред очите ни. Не виждаме ли например, хора с отчеизваждаща посредственост, никакъв нюх към музикалност или тоналност, не самодейци а – чисти самозванци, съумели да съберат непосилните 250 лева за клип и 150 за запис на песен, да се представят като „посланици и съхранители на Българския Фолклор“?

Нескопосани текстове, осакатени автентични звуци, съсипани аранжименти, никаква хармония, пълен плейбек и монтирани с компютър гласове се бълват от фолклорните канали ежедневно и ние го търпим. Защо? Примери десетки. И това не е най – страшното. Пред очите ни уважаеми Българи, познатият модел на изпълнители на народни песни се сменя с нещо много СЪВРЕМЕННО И МНОГО СТРАШНО отговарящо на концепцията на партия „Да, България“ – джендър фолклор. Гелосани коси, мъже с венчета и визия на „стари моми“ но не и ергени, прилепнали клинове и гласове на подпийнали траверси плащат луди пари за да се налагат като народни певци и изпълнители. Същества с полова идентичност „ТО“, плащат луди пари на фолклорните канали на страната за да стават известни – „народни изпълнители“. Джаукат, мяукат без да знаят тоновата стълбица по ред, рипат без такт по някоя морава и ни залъгват че видите ли „пазят българското и родния фолклор…“

Сложете си ръка на сърцето и си представете, какво ще кажат легендите Костадин Гугов, Любка Роднова, Васка Илиева, Никола Бадев и много други истински легенди, ако видят днешните си наследници? На къде отива българската народна музика, приятели? Това бива и бива педерастия навсякъде, ама нека я пазим от българската народна музика.

Да се чудиш, мома ли, момък ли е? Какво е? Унисекс. Леличка облякла ризка с иматиция на шевици, то се оказал чичко, пее като настъпан …. П… рас. Достатъчно е в текста да има „либе“, „любя“ и „мала мома“ ето ти песен. Ето ти уникес фолклор!

Нищо против нямаме нестандартната сексуалност, но когато е примесена с българското народно творчество и българският фолклор според нас това е морално престъпление. Не ги толелирайте, не ги канете, не ги гледайте. Заложете на истинските певци и изпълнители. Тези които само с един изваден тон ще нъпълнят душата и сърцето ви. Ще ви закарат духовно в прохладата на Родопа планина, ще ви дадат да пиете от бистрата Пиринска роса, ще ви накарат да се почувствате горди България с подвига на Гоце, Яне и българските герои. Джендърите в носии игнорирайте и ги заплюйте. Те мърсят българската памет!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене