Десетки нови членове на ГЕРБ от Филипово с връчени членските си карти от депутата Александър Мацурев и организационния секретар на местната структура Юсеин Каран

Десетки нови членове от село Филипово община Банско получиха вчера членските си карти за членство в ПП ГЕРБ. Те им бяха връчени от депутата Александър Мацурев и организационния секретар на местната структура Юсеин Каран . В цялата област Благоевград се увеличават желаещите да членуват в ГЕРБ ,е констатацията на областното ръководство.

„Най- големият стимул за нас от ПП ГЕРБ винаги е било доверието на хората, също така и за мен като народен представител и общински ръководител на партията в община Банско!

Днес в с. Филипово заедно с организационния секретар на местната структура Юсеин Каран раздадохме членските карти на новоприетите членове. В тяхно лице видяхме мотивирани хора, с желание за работа в името на развитието на общността! Щастлив съм да ги приветствам в голямото семейството на ГЕРБ община Банско!“ заяви Александър Мацурев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене