Хаджидимовката Е. Попадинова вкара с глава на римските вълчици, отборът й заседна безвъзвратно на дъното

Хаджидимовката Евдокия Попадинова вкара първия си гол за новата година при визитата на „Наполи“ в Рим срещу „Рома“, но това не помогна на отбора й да избегне 10-та загуба в калчото с 2:3. Скромният актив от 1 т. при преполовяването на сезона застопорява южнячките безвъзвратно на дъното в класирането, на цели 7 от спасителния бряг.

Родната националка откри резултата във Вечния град четвърт час след началото, разстрелвайки противниковата вратарка от упор с глава след центриране от корнер. Вълчиците направиха обрата до почивката с попаденията на Анамария Сентурини в 22-та мин. и на Андреса Алвеш от дузпа в 35-та мин. Също от бялата точка равенството възстанови Сара Хъчет в 56-та мин., но само осем по-късно радостта на неаполитанките попари Елиса Бартоли.

С пълен актив от 33 т. таблицата оглавяват дамите на „Ювентус“, следвани от „Милан“ с 30 и „Сасуоло“ с 25. В следващия кръг в събота пред Попадинова и компания се открива отличен шанс да запишат дебютната си победа и да продължат да мечтаят за чудотворно оцеляване в елита срещу предпоследния „Бари“.

Е. Попадинова направи любимото си премятане, нейна запазена марка след вкаран гол

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене